Profiteer nu van de zomer-pelletprijs

08 juni 2021
Geniet van 1 juni tot 31 augustus 2021 een meer aantrekkelijke pelletprijs voor uw bestelling van pellets in bulk of zakken bij ProxiFuel!

De meeste leveranciers hanteren tegenwoordig een zomerprijs voor pellets. Profiteer ervan, nu meteen!

 

De pelletprijs, altijd lager in de zomer

 

In België werken distributeurs van pellets over het algemeen met twee pelletprijzen gedurende het jaar:

  • een zogenoemde winterprijs;
  • en een zogenoemde zomerprijs, en die is altijd de voordeligste.

 

Aangezien in de zomer de temperatuur natuurlijk hoger is, ligt de verwarmingsbehoefte lager of is ze zelfs onbestaande. Daardoor is de vraag naar pellets minder groot, en bijgevolg zijn pellets minder duur.

 

De pelletprijzen deze zomer

 

Ook de ProxiFuel-verkooppunten bieden u een zomerse pelletprijs.

 

Drie maanden lang, van 1 juni tot en met 31 augustus 2021, kunt u tegen een meer aantrekkelijke prijs pellets kopen, of ze nu verpakt zijn in bulk of in zakken.

  • 276 euro voor een pallet van 65 zakken van 15 kilo, ofte 975 kilo pellets;
  • 297 euro voor een pallet van 102 zakken van 10 kilo, ofte 1.020 kilo pellets;
  • 552,94 euro voor twee ton pellets in bulk.

 

Met ProxiFuel kunt u dus een lagere pelletprijs genieten in de zomer, maar daarbij wordt niet geraakt aan de kwaliteit van het product en de dienstverlening vanwege de leveranciers. De pellets zijn altijd TOTAL Pellets Premium, 100% uit naaldhout, natuurlijk, lokaal, met certificaten DinPlus en EnPlus. Het spreekt ook voor zich dat ProxiFuel-verdelers snel en professioneel blijven leveren. 

 

Sla nu je voorraad in voor de winter

 

Zelfs wanneer u op dit moment geen brandstof nodig hebt voor verwarming, is het dus bijzonder interessant om nu uw pellets te bestellen. Als uw opslagruimte of silo het toelaat, kunnen we u alleen maar aanraden om de maximale hoeveelheid aan te schaffen die u kan opslaan. Zo profiteert u van pellets tegen lagere kosten om u deze herfst en winter te verwarmen.

 

Goed om te weten

Gedurende het hele jaar daalt de pelletprijs naarmate u een grotere hoeveelheid bestelt. Hoe meer ton of paletten pellets u koopt, hoe voordeliger de prijs per kilo.

 

Lees ook:

Hoe wordt de prijs van pellets bepaald?

De samenstelling van de pelletprijs