professionnels_chauffage.jpg

Stookolie, de ideale verwarming voor professionals

28 augustus 2019
Stookolie is essentieel voor een goede werking van een aantal professionele activiteiten. ProxiFuel levert u kwaliteitsvolle stookolie die de uitbouw van uw business zo goed mogelijk ondersteunt.

 

Ongeveer een kwart van de Belgische gezinnen verwarmt met stookolie. Deze energiebron is echter niet alleen gegeerd voor privédoeleinden, maar is dit evenzeer voor professionele toepassingen.

 

Industriële producenten, landbouwers, gebouwbeheerders, handelaars... tal van actoren maken inderdaad gebruik van stookolie bij de uitoefening van hun activiteiten. Zo wordt deze brandstof heel vaak gebruikt voor de verwarming van woonblokken of bedrijfsgebouwen.

 

Stookolie, een performante energiebron

 

De afgelopen jaren hebben de fabrikanten van huisbrandolie en de petroleumindustrie dankzij onderzoek en ontwikkeling grote vooruitgang geboekt om verwarmingsproducten en -installaties op de markt te brengen die steeds efficiënter zijn en steeds meer oog hebben voor het leefmilieu. Zo bestaan er vandaag verwarmingsketels op stookolie die perfect aangepast zijn aan de verwarmingsbehoeften van grote gebouwen.

 

Stookolie, een brandstof op maat van professionals

 

Door als professional te kiezen voor stookolie als energiebron voor uw verwarming, geniet u vele voordelen:

 

  • U maakt een economisch verantwoorde keuze: de verwarmingsketels van de nieuwste generatie zijn speciaal ontworpen om hun rendement te optimaliseren en volop te profiteren van de calorische kracht van stookolie;
  • U kunt stookolie bestellen wanneer u maar wil;
  • U geniet elke dag van een aangename warmte;
  • U kunt uw verwarmingsinstallatie op stookolie gemakkelijk combineren met een systeem voor hernieuwbare energie, zoals fotovoltaïsche panelen of zonnepanelen.

 

Stookolie die het hoogste rendement én gemoedsrust biedt

 

De ProxiFuel-filialen verzorgen stookolieleveringen in grote hoeveelheden om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften. Ze zorgen ervoor dat ze u een aantrekkelijke prijs én flexibele oplossingen bieden voor uw stookolie.

 

Elk filiaal biedt zowel gewone stookolie aan als stookolie van superieure kwaliteit, producten waaraan een antivries kan worden toegevoegd om, indien dit noodzakelijk is voor uw activiteiten en uw verwarmingsinstallaties, uw brandstof in optimale conditie te houden.

 

De TOTAL-producten die ProxiFuel aanbiedt, dragen zorg voor uw verwarmingsketels en voor uw installatie in haar geheel. Dankzij hun verbrandingskwaliteit verminderen ze ook de vervuiling van de ketelhaard en de brander en ondersteunen ze actief het rendement van uw toestellen.

 

Lees ook:

ProxiFuel voor professionelen

Mazout extra om aan al uw professionele noden te beantwoorden