MaisonPellets.jpg

Waarom ProxiFuel voor de levering van uw pellets?

30 september 2020
Dient u pellets te kopen om u te verwarmen? In dit artikel vertellen we u waarom u best een beroep doet op een leverancier van ProxiFuel voor uw volgende levering van pellets.

U bent op zoek naar een leverancier van pellets in uw regio? ProxiFuel biedt u heel wat voordelen.

 

ProxiFuel levert pellets in heel België

 

De ProxiFuel-groep behoort tot Total Belgium. Hij beschikt over elf regionale filialen in het hele land. Ongeacht uw woonplaats kunt steeds een beroep doen op ProxiFuel en zijn partners voor de levering van uw pellets.

 

ProxiFuel stelt ook alles in het werk om uw pellets zo snel mogelijk te bezorgen. In normale omstandigheden worden uw pellets binnen 48 werkuren na uw bestelling geleverd.

 

ProxiFuel is steeds bereikbaar

 

Via zijn website geeft ProxiFuel u de mogelijkheid om uw pellets online te bestellen. Dat kan wanneer u maar wilt, de klok rond. Bestellen is eenvoudig en veilig. Als u wilt, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met het filiaal uit uw regio. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier.

 

Aarzel ook niet om contact op te nemen met uw ProxiFuel-leverancier als u vragen hebt of advies wilt over uw aankoop of levering van pellets. Onze verdelers vinden het belangrijk om naar uw vragen te luisteren en voor u klaar te staan.

 

Kiezen voor Total Pellets Premium

 

ProxiFuel biedt u niet alleen een kwaliteitsvolle service maar ook kwaliteitsvolle producten. De filialen leveren Total Pellets Premium.

 

Deze pellets zijn gemaakt van 100 % harsachtige resten en hebben dus een hoge calorische waarde. Ze hebben bovendien het DINplus-label. Dat label garandeert een optimaal rendement van uw verwarmingsketel of pelletketel. De pellets hebben eveneens het PEFC-label. Dat wil zeggen dat ze afkomstig zijn van houtresten uit duurzaam beheerde Belgische bossen. De productie en de levering door de ProxiFuel-filialen passen dus binnen het concept van de korte keten, om de milieu-impact van het transport en de productie te beperken.

 

Levering van pellets in zakken of bulk

 

De ProxiFuel-filialen leveren pellets in verschillende verpakkingen:

  • in bulk;
  • in zakken van 15 kg;
  • in zakken van 10 kg.

 

Ze kunnen direct aan huis geleverd worden in bulk of per pallet van 65 zakken van 15 kg of 102 zakken van 10 kg. Als u de zakken liever per stuk koopt, kunt u gebruikmaken van een van de drie drives van ProxiFuel in België.

 

Lees ook:

Pellets bestellen via het platform ProxiFuel

Waar moet u op letten bij een pelletaankoop?