hoho_fond_tete_maz2.jpg

Wie zijn de stookolieleveranciers van ProxiFuel?

16 april 2024
Zoekt u een stookolieleverancier in België? Doe een beroep op ProxiFuel, een dochterbedrijf van TotalEnergies, voor kwaliteitsservice.

Stookolie blijft de belangrijkste energiebron voor de Belgische gezinnen. TotalEnergies heeft een eigen netwerk van leveranciers uitgebouwd onder de naam ProxiFuel om u te voorzien van kwaliteitsvolle producten en diensten.

 

ProxiFuel heeft een filiaal in de belangrijkste regio's van het land. Het bedrijf werkt met ervaren leveranciers

die u een uitmuntende service willen bieden.

 

Leveranciers bij u in de buurt

 

ProxiFuel is rechtstreeks verbonden met de groep TotalEnergies en garandeert u een snelle en flexibele service, of u nu stookolie, pellets of brandhout nodig hebt.

 

U kunt uw bestelling aan huis of bij uw bedrijf laten leveren door een van de tien verkooppunten van de groep, ideaal verspreid over het hele land:

 

In 95% van de gevallen vindt de levering plaats binnen 48 uur nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Er is ook een depannagedienst die vooral in het weekend gecontacteerd kan worden.

 

De lokale service van een grote groep

 

Om aan al uw noden op het vlak van brandstof te voldoen, kunt u de filialen van ProxiFuel via verschillende communicatiemiddelen bereiken. Als u stookolie of pellet wilt kopen, kunt u contact opnemen met het filiaal in uw regio:

 

Bepaal op onze website de hoeveelheid pellets of stookolie die u nodig hebt, vul uw gegevens in en betaal online.

 

Meerdere betalingsmogelijkheden

 

Om het u gemakkelijker te maken en uw uitgaven te spreiden, bieden de leveranciers van Proxifuel u de mogelijkheid om uw aankopen in verschillende termijnen te betalen, dankzij maandelijkse betalingen.

 

Het bedrag van uw maandelijkse aflossing, geregeld via een domiciliëringsopdracht, wordt bepaald volgens uw jaarlijks verbruik en de dagprijs van de mazout. Het wordt elk jaar opnieuw berekend.

 

Profiteer van hoogwaardige stookolie

 

In onze constante zoektocht naar innovatie biedt TotalEnergies u stookolie van topkwaliteit om uw installaties te beschermen, de onderhoudskosten te verlagen en de efficiëntie te verbeteren.

 

Uw ProxiFuel-leverancier beantwoordt graag al uw vragen over de levering van stookolie aan huis en de verschillende beschikbare producten.

 

Lees ook:

Stookolie wordt steeds schoner

Hoe minder betalen voor mazout?