bestelling_zomer

Contact opnemen met uw mazoutleverancier vóór de zomer

12 juni 2023
Tijdens de zomervakantie kunnen sommige stookolieleveranciers minder beschikbaar zijn. Neem dan ook zo snel mogelijk contact op met uw leverancier om uw tank te laten vullen!

Hoewel de zon schijnt en we van zachte temperaturen genieten, is het een goed idee om vooruit te kijken naar het volgende verwarmingsseizoen. Tijdens de warmste maanden van het jaar hebben stookolieleveranciers het meestal minder druk, en vanwege de dalende vraag hebben de prijzen soms de neiging om te zakken. Het is dan ook een uitstekend moment om een bestelling te plaatsen!

 

Uw mazoutleverancier neemt ook vakantie

 

Hoewel deze periode van het jaar een uitstekend moment is om snel en voordelig stookolie te bestellen, mag u niet vergeten om uw bestelling vóór de zomervakantie te plaatsen. Net als in alle andere sectoren is de zomerperiode voor stookolieleveranciers het meest uitgelezen moment om met het gezin op vakantie te gaan.

 

De teams van uw stookolieleverancier kunnen daarom minder beschikbaar zijn tijdens de twee maanden van de zomervakantie (juli en augustus). Wacht dan ook niet om een stookoliebestelling te plaatsen als het niveau in uw tank erg laag is!

 

Een goedkope mazoutleverancier, ongeacht uw woonplaats

 

Er wordt vaak gezegd dat de prijs van uw stookoliebestelling kan variëren naargelang de gekozen leverancier en uw woonplaats.

 

Zo zou u in principe minder moeten betalen als u bestelt bij een leverancier die zich bij u in de buurt bevindt en op een boogscheut van een brandstofdepot ligt. Het omgekeerde is echter ook waar. Vanwege de hogere verplaatsingskosten zult u waarschijnlijk meer moeten betalen als u bestelt bij een leverancier die niet echt in de buurt ligt en vrij ver van een brandstofdepot verwijderd is.

 

Om die soms aanzienlijke verschillen te vermijden, heeft ProxiFuel besloten om zijn prijzen voor heel België te harmoniseren. Ongeacht uw woonplaats betaalt u dan ook steeds dezelfde prijs voor een stookoliebestelling.

 

Leverancier van hoogwaardige stookolie

 

Door uw stookoliebestelling vóór de zomervakantie te plaatsen, ontvangt u uw bestelling niet alleen snel, maar krijgt u ook stookolie van hoge kwaliteit.

 

Het speelt geen rol of u kiest voor gewone mazout of Mazout Ultra van ProxiFuel. U krijgt steeds een brandstof waarmee u minder verbruikt en u uw installatie beschermt. Dat komt door de verschillende additieven die in de stookolie zijn verwerkt voordat deze aan u wordt geleverd. Gewone stookolie bevat al een aantal additieven maar bij Mazout Ultra ligt dat aantal nog veel hoger. Dergelijke stookolie bevat de volgende additieven:

 

  • corrosiewerende additieven;
  • oxidatiewerende additieven;
  • schuimwerende additieven;
  • geurwerende additieven;

 

Met uw keuze voor ProxiFuel krijgt u het hele jaar door stookolie van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien kunnen we dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers snel leveren, terwijl we u altijd uitstekende prijzen voor uw bestelling kunnen bieden. Wacht niet langer om uw tank te vullen!

 

 

Lees ook:

Wie zijn de pellet- en stookolieleveranciers van ProxiFuel?

Waarom ProxiFuel kiezen als stookolieleverancier?