Livraison (2).jpeg

De criteria om een goede mazoutleverancier te kiezen

09 oktober 2023
Een mazoutleverancier kiezen is geen nattevingerwerk. We geven u graag onze beste tips om de beste keuze te maken.

Wanneer u mazout gaat bestellen, is het belangrijk dat u de tijd neemt om de juiste leverancier te kiezen. U moet er namelijk op kunnen vertrouwen dat hij u een correcte prijs en een product van goede kwaliteit biedt.

 

Daarom hebben we een paar tips verzameld, zodat u de beste keuze kunt maken om uw mazouttank te laten vullen.

 

Mazout voor een goede prijs

 

De mazoutprijs is voor de meeste mensen de eerste factor waar ze rekening mee houden wanneer ze een bestelling gaan plaatsen. Hoewel het verleidelijk is om tegen het laagst mogelijke tarief te bestellen, is het belangrijk dat u waakzaam blijft en de prijzen vergelijkt.

 

Biedt een leverancier een prijs die veel lager is dan die van de concurrentie? Mogelijk verkoopt hij dan een product van slechte kwaliteit dat uw installatie kan beschadigen. Het zou zonde zijn als u het uitgespaarde bedrag bij de bestelling moet gebruiken om de verwarmingstechnicus te betalen voor de reparatie van uw installatie.

 

Een kwaliteitsproduct

 

Zoals we hierboven al hebben vermeld, is niet alleen de prijs maar ook de kwaliteit een belangrijk criterium. Mazout van goede kwaliteit kan u op lange termijn een mooi bedrag laten besparen. De verschillende additieven verbeteren over het algemeen het rendement en verlagen het brandstofverbruik.

 

Aarzel dus niet om u te informeren over de verschillende additieven die aan mazout worden toegevoegd.

 

Een leverancier die rekening houdt met wat u nodig hebt

 

Naast het geleverde product kunnen ook de aangeboden diensten het verschil maken. Wanneer u uw bestelling plaatst, kunt u al uw vragen aan de gekozen leverancier stellen.

 

De meest aangeboden diensten zijn spoedlevering, tegen extra betaling, en eventueel levering op zaterdag.

Mogelijk kunt u bij uw leverancier terecht voor een gespreide betaling van uw mazoutfactuur of, om het u nog makkelijker te maken, een automatische bevoorrading. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de resterende hoeveelheid brandstof in uw tank. Uw leverancier volgt dat voor u op.

 

De garantie van een kwaliteitsleverancier op ProxiFuel

 

Als u kiest voor een mazoutleverancier van ProxiFuel, krijgt u altijd mazout van goede kwaliteit tegen een goede prijs. De verschillende aangeboden brandstoffen worden geproduceerd volgens strenge normen.

 

Bij u in de buurt is er altijd een verdeler die graag al uw vragen beantwoordt.

 

 

 

Lees ook:

 

De voordelen van gespreid betalen voor uw stookoliebestelling

Hoeveel stookolie moet u bestellen?