Hoe kiest u uw stookolieleverancier?

07 oktober 2020
Voor het kiezen van uw stookolieleverancier gaat u best niet over één nacht ijs. We geven u enkele tips om de juiste leverancier te kiezen.

Het kiezen van een stookolieleverancier mag u niet onderschatten. Om uw aankoop en levering van stookolie zo vlot mogelijk te laten verlopen, dient u een beroep te doen op een leverancier die:

  • u een interessante stookolieprijs kan bieden;
  • kwaliteitsvolle stookolie verkoopt;
  • snel en veilig kan leveren;
  • advies kan geven over alle aspecten van uw stookoliebestelling.

 

Hoe vindt u die witte raaf?

 

Een leverancier van kwaliteitsstookolie

 

Eerst en vooral is het van cruciaal belang om op zoek te gaan naar een leverancier die kwaliteitsvolle producten aanbiedt. Enkel stookolie van optimale kwaliteit biedt u een optimaal rendement, zonder uw verwarmingsinstallatie te beschadigen. Stookolie van slechte kwaliteit levert minder rendement en kan uw verwarmingsketel vervuilen en, op lange termijn, zelfs beschadigen.

 

Een goedkope stookolieleverancier

 

Nadat u stookolieleveranciers met een kwaliteitsvol product gevonden hebt, is het uiteraard ook belangrijk om te kijken welke prijs ze hanteren. Neem de tijd om een vergelijking te maken tussen de prijzen die de verschillende leveranciers in uw regio aanbieden. De gehanteerde stookolieprijs kan soms een stuk lager liggen dan de officiële dagprijs. Zo kunt u een mooi bedrag besparen!

 

Een flexibele stookolieleverancier

 

Naast de prijs van een stookoliebestelling is het ook belangrijk dat u rekening houdt met de diensten die de leveranciers aanbieden.

 

Hoelang duurt het gemiddeld voordat u uw bestelling ontvangt? Levert de leverancier op zaterdag of als u dringend stookolie nodig hebt? Biedt hij een gespreide betaling van uw stookoliefacturen of een automatische bevoorrading? Kunt u de dag van de levering kiezen? Kan mijn bestelling geleverd worden als ik niet thuis ben? Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen? ...

 

Tot slot doet u ook best een beroep op een stookolieleverancier die een antwoord kan geven op uw eventuele vragen over het product dat voor u het meest geschikt is.

 

ProxiFuel, leveranciers van kwaliteitsstookolie

 

De stookolieleveranciers van ProxiFuel bevinden zich in heel België. Ze bieden u TOTAL-stookolie van de beste kwaliteit voor een mooie prijs. U wordt snel bevoorraad, ongeacht de gemeente waar u woont. Bovendien bieden ze u heel wat diensten om de aankoop, de betaling en de levering van uw stookolie te vereenvoudigen.

 

Lees ook:

Waar moet u op letten wanneer u stookolie bestelt?

Waarom Proxifuel kiezen als stookolieleverancier?