femme_economie.jpg

Hoeveel kost een levering mazout in mijn gemeente?

31 oktober 2018
Wat is de prijs voor een levering mazout in mijn gemeente? Varieert dat bedrag van streek tot streek? ProxiFuel.be antwoordt op al uw vragen.

ProxiFuel, een filiaal van TOTAL België, verzorgt mazoutleveringen in heel België. Dankzij onze elf antennes voor mazoutverdeling, die op een optimale manier over het grondgebied zijn verspreid, kan ons bedrijf u dus snel bedienen, ongeacht de plek waar u woont.

 

Vind de prijs voor een levering mazout in enkele kliks

 

Als u binnenkort van plan bent mazout te bestellen, zult u ongetwijfeld oog hebben voor de prijs van uw mazoutlevering. Het bedrag ervan kennen, is kinderspel.

 

Het volstaat op de homepagina van ProxiFuel.be uw postcode in te voeren. U wordt meteen naar een andere webpagina geloodst, waar u kunt aanvinken welke soort mazout u wenst te bestellen (Total Mazout Ultra of gewone mazout), samen met de gewenste hoeveelheid. Als u dat wenst, kunt u ook antivries kiezen of een eventuele promotiecode invoegen. De prijs voor uw levering mazout verschijnt ogenblikkelijk op het scherm.

 

U hoeft dus niet een hele resem leveranciers op te bellen om de prijs te kennen voor een levering mazout in uw gemeente. Bij ProxiFuel staat die informatie paraat voor u klaar.

 

De prijs voor een levering mazout is dezelfde in heel België

 

Vaak verschilt het bedrag van een levering mazout naargelang van de streek. Die prijs wordt dan onder meer bepaald door de geografische ligging van uw gemeente. Hoe verder een leverancier of een mazoutdepot is gelegen, hoe hoger de logistiekgerelateerde kosten, die een invloed zullen hebben op uw literprijs.

 

Ook de concurrentie tussen de leveranciers speelt, omdat iedereen zijn eigen tarief kan toepassen, met dien verstande dat hij nooit meer mag aanrekenen dan de officiële mazoutprijs die elke dag wordt vastgelegd door de FOD Financiën en die geldt als een maximumtarief.

 

Wie bestelt via ProxiFuel betaalt overal evenveel voor een levering mazout, ongeacht de plek waar u woont in België. ProxiFuel hanteert immers hetzelfde tarief in al zijn antennes. Bovendien biedt ProxiFuel u altijd een tarief aan dat lager ligt dan de officiële prijs. Op die manier kunt u gemiddeld tussen 20 en 40 euro besparen bij een mazoutaankoop van 2.000 liter.