proxifuel_palette_pellets.jpg

Maak het u gemakkelijk: bestel uw pellets

19 februari 2020
Hebt u een pelletkachel? Hebt u er al aan gedacht om uw pellets in zakken te bestellen en ze bij u te laten leveren om het nog makkelijker te maken?

Steeds meer Belgische gezinnen beschikken over een pelletkachel. Om deze te vullen, kopen veel mensen pellets in zakken in tankstations, doe-het-zelfzaken, supermarkten en bij gespecialiseerde handelaars. Maar wist u dat u uw pellets ook kunt bestellen en ze rechtstreeks bij u kunt laten leveren?

 

Een pelletsbestelling maakt het allemaal een stuk makkelijker

 

Wanneer u zelf uw zakken koopt, moet u ze meermaals versjouwen. U moet ze eerst in uw karretje laden, naar de auto brengen, in de koffer stoppen, dan thuis aangekomen ze uitladen, om ze uiteindelijk naar uw opslagruimte te brengen. Het duurt wel even om verschillende zakken van 10 of 15 kg te dragen en het kan uiteindelijk vermoeiend blijken te zijn.

 

Door ervoor te kiezen om uw pellets bij een gespecialiseerde leverancier te bestellen, hoeft u er niet meer nodeloos tijd en energie aan te besteden! Dankzij ProxiFuel kunt u uw pelletsbestelling in enkele minuten online plaatsen via de website www.proxifuel.be, of u doet dit telefonisch. Uw pellets worden dan zo snel mogelijk bij u thuis geleverd, via de dichtstbijzijnde ProxiFuel-vestiging. Via een hefwagentje brengt de leverancier uw pallet(s) meteen naar uw opslagplaats wanneer dit mogelijk is, of in ieder geval zo dicht mogelijk in de buurt ervan. Zo blijft het sjouwwerk uitermate beperkt.

 

Goed om te weten

Uw pellets in zakken moeten altijd binnen op een droge plek worden bewaard. Wanneer de pallet nog afgedekt is, kunt u deze buiten onder een afdak bewaren. De folie is immers waterbestendig.

 

Een pelletsbestelling is goedkoper

 

Uw pellets per pallet(s) bestellen is ook financieel voordeliger. Door een grotere hoeveelheid verwarmingsbrandstof te bestellen, profiteert u immers van interessantere tarieven dan wanneer u uw pellets per zak koopt. De pelletprijs daalt immers naargelang u méér pallets bestelt.

 

Goed om te weten

ProxiFuel biedt pallets met zakken van 15 kg pellets. Een pallet bestaat uit 65 zakken van 15 kg, goed voor in totaal 975 kg pellets. Een pallet heeft een maximale afmeting van 120 x 100 cm.

 

Lees ook:

Waar houtpellets kopen in België?

Met welke elementen moet u rekening houden voor uw pelletsaankoop?