Proxifuel1.jpg

Mazoutlevering tijdens de lockdown

22 april 2020
Wilt u mazout bestellen? In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over uw mazoutlevering in deze woelige periode.

De aankondiging van de lockdownmaatregelen bracht enige paniek teweeg bij de consumenten. Supermarkten zagen een stormloop op toiletpapier en pasta en bij mazoutleveranciers staat de telefoon nu roodgloeiend. Heel wat gezinnen die hun woning met mazout verwarmen, willen hun tank zo snel mogelijk laten vullen. Vandaag zijn de mazoutprijzen immers bijzonder aantrekkelijk. Leveranciers kunnen het aantal bestellingen dan ook amper bijhouden.

 

De uitzonderlijke omstandigheden die ons allemaal treffen, hebben ook enige invloed op de mazoutleveringen. Hieronder zetten we de details op een rij.

 

Mazoutleveringen blijven gegarandeerd

 

Tijdens deze gezondheidscrisis garanderen de verschillende ProxiFuel-vestigingen de mazoutleveringen in heel België. We bieden u nog steeds kwaliteitsvolle producten - gewone en hoogrendementsmazout - aan de beste prijs.

 

Mazoutleveringen bijgestuurd

 

We hebben enkele nieuwe procedures ingevoerd om u en onze chauffeurs tegen COVID-19 te beschermen. We zorgen ervoor dat uw tank gevuld wordt en volgen de aanbevolen gezondheidsmaatregelen strikt op: social distancing, gebruik van ontsmettende handgel, enz.

 

Wist u dat ...

Om elk contact met de betaalterminal van de leverancier te vermijden, kunt u uw mazoutlevering vooruitbetalen via overschrijving of direct online door te bestellen via de website www.proxifuel.be.


Houd rekening met langere leveringstermijnen

 

Onze leveranciers blijven mazout leveren maar u dient mogelijk wel met langere leveringstermijnen rekening te houden. Vanwege de historisch lage mazoutprijzen blijven de bestellingen binnenstromen. Leveranciers geven voorrang aan verzorgingsinstellingen - ziekenhuizen, rusthuizen, enz. - en dringende leveringen. Het is ook mogelijk dat u helemaal geen vertraging ondervindt. Eind april wordt de situatie in het hele land normaal gezien stabieler.

 

Uw verkoper vertelt u op het moment van uw bestelling wanneer hij komt leveren. Is uw stookolietank bijna leeg? Bestel tijdig om te vermijden dat u zonder mazout valt.

 

Handig weetje

Zoals gezegd krijgen leveranciers momenteel heel wat bestellingen te verwerken. Er is echter ruim voldoende voorraad om mazout aan alle klanten te leveren.

 

De effectieve prijs tot aan de levering

 

Zoals steeds blijft de prijs op het moment van uw bestelling geldig tot de levering. U weet dus van tevoren hoeveel uw mazoutaankoop gaat kosten.

 

Lees ook:

Het is het goede moment voor uw stookolieaankoop

Welke factoren bepalen de stookolieprijs?