pellet sac.jpg

ProxiFuel, verdeler van kwaliteitspellets

21 november 2022
ProxiFuel verdeelt al jaren kwaliteitspellets tegen de beste prijs in heel België.

Waarom een beroep doen op ProxiFuel in plaats van een andere pelletverdeler? Simpel: al vele jaren leveren we pellets van topkwaliteit rechtstreeks aan u tegen de beste prijs. Ons uitgebreide netwerk van regionale filialen en onze grote expertise maken van ProxiFuel dé partner bij uitstek voor de levering van pellets.

 

Pellets van uitstekende kwaliteit

 

Als verdeler van kwaliteitspellets willen we u eerst en vooral voorzien van een brandstof die gemaakt is van de beste grondstoffen en met zorg is vervaardigd.

 

ProxiFuel biedt u pellets van 100% Belgisch naaldhout, samengedrukt zonder chemische toevoegingen, en met DINplus- en ENplus-certificering, de twee meest veeleisende labels. De eigenschappen van Total Pellets Premium overtreffen vaak de minimumeisen van die certificeringen:

 

 

DINplus

ENplus

Total Pellets Premium

Calorische onderwaarde

≥ 4,6 kWh/kg

≥ 4,6 kWh/kg

≥ 4,8 kWh/kg

Vochtgehalte

≤ 10 %

≤ 10 %

≤ 8 %

Asgehalte

≤ 0,7 %

≤ 0,7 %

≤ 0,5 %

Additieven

< 2 %

< 2 %

≤ 0,8% (natuurlijk additief)

Bulkdichtheid

≥ 600 kg/m3

Tussen 600 en 750 kg/m3

≥ 630 kg/m3

Fijnstofgehalte

≤ 0,5 %

≤ 0,5 %

≤ 0,5 %

Mechanische weerstand

≥ 97,5 %

≥ 98 %

≥ 98 %

 

Deze superieure kwaliteit van de brandstof biedt u verschillende voordelen:

 

  • een hoger rendement (zodat u minder verbruikt);
  • een installatie die langer in goede staat blijft;
  • weinig vrijkomend stof bij het gebruik door het lager fijnstofgehalte.

 

Levering van pellets in zakken of bulk

 

ProxiFuel waakt niet alleen over de kwaliteit van het product maar ook over de kwaliteit van zijn dienstverlening. Bij bestelling op onze website kunt u kiezen tussen levering van pellets in zakken (pallets met 65 zakken van 15 kilo of 102 zakken van 10 kilo) of in bulk (minimale bestelling van twee ton).

 

Uw bestelling wordt rechtstreeks in uw opslagruimte geleverd, met aandacht voor de veiligheid van iedereen. Leveringen in bulk gebeuren met vrachtwagens met een blaassysteem, zodat de pellets niet beschadigd worden. U hebt echter wel een pelletsilo nodig om pellets in bulk te ontvangen.

 

Filialen in heel België

 

Wanneer u kiest voor ProxiFuel kiest u voor een snelle levering van uw bestelling, door leveranciers bij u in de buurt. We hebben filialen in heel België en bieden u een lokale en kwaliteitsvolle service.

 

Aarzel niet om contact met hen op te nemen indien u vragen heeft over pelletverwarming. Een goede pelletleverancier is namelijk ook een vakman die u het juiste advies kan geven!

 

 

Lees ook:

Wie zijn de pellet- en stookolieleveranciers van ProxiFuel?

Het belang van de juiste leverancier voor uw pelletaankoop