ThumbsUp.jpg

ProxiFuel, officiële leverancier van Pellets Premium

22 november 2021
De elf ProxiFuel-filialen in België verdelen Pellets Premium van TotalEnergies. Die aantrekkelijk geprijsde pellets hebben een hoge kwaliteit en weinig impact op het milieu.

Verwarmt u met houtpellets en bent u op zoek naar een pelletleverancier? Al van ProxiFuel gehoord?

 

ProxiFuel levert pellets in heel België

 

ProxiFuel, een filiaal van TotalEnergies, is een Belgisch netwerk van leveranciers van pellets (en stookolie). Er zijn elf ProxiFuel-filialen, verspreid over alle provincies van het land. Zo kunnen zowel particulieren als professionals pellets laten leveren, ongeacht hun geografische locatie.

 

Er zijn drie belangrijke punten waar de leveranciers van ProxiFuel voor staan:

  • levering van hoogwaardige pellets aan elke klant;
  • aantrekkelijke prijzen, ongeacht het gewenste product;
  • een lokale service, op maat van elke klant.

 

Een leverancier van hoogwaardige pellets

 

ProxiFuel verdeelt Pellets Premium. Die houtpellets worden geproduceerd door de groep TotalEnergies. Ze worden verpakt in bulk of in zakken van 10 of 15 kilo op palletten. De pellets kunnen rechtstreeks aan huis of op uw bedrijfsterreinen geleverd worden.

 

Pellets Premium zijn pellets van 100% naaldhout, geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. De pellets dragen het Dinplus- en Enplus-label zodat u zeker bent van:

  • een optimaal rendement;
  • pellets die uw verwarmingstoestel niet beschadigen;
  • een kleinere impact op het milieu.

 

ProxiFuel is eveneens een leverancier van lokale pellets. TotalEnergies Pellets Premium worden namelijk in België geproduceerd op basis van naaldhout uit duurzaam beheerde bossen in onze streken.

 

ProxiFuel, uw pelletleverancier

 

Wanneer u kiest voor ProxiFuel als leverancier van uw pellets, bent u er zeker van dat u verwarmt met natuurlijke houtpellets met een uitstekend rendement. U kunt er ook op vertrouwen dat u lokale en hernieuwbare verwarmingsenergie gebruikt, met een kleinere ecologische voetafdruk. Tot slot profiteert u het hele jaar door ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, of u nu kiest voor pellets in bulk of in zakken.

 

Lees ook:

Waarom kiezen voor Total Pellets Premium?

Waarom kiezen voor Belgische pellets?