proxifuel_palette_pellets.jpg

Waarom kiezen voor Total Pellets Premium?

21 juni 2021
Er zijn heel wat pelletmerken op de Belgische markt. In dit artikel vertellen we waarom u best Total Pellets Premium kiest voor uw verwarming!

Hebt u beslist om uw woning met pellets te verwarmen? Dat is geweldig nieuws! Algemeen genomen zijn houtpellets een efficiënte, duurzame en zuinige verwarmingsbrandstof.

 

De keuze van uw pellets, een belangrijke stap

 

Als consument dient u de juiste keuze te maken uit de verschillende merken die op de markt worden aangeboden. Kies voor pellets met een optimaal rendement en de zekerheid dat u zich met een milieuvriendelijke energiebron verwarmt. Net zoals bij vele andere producten die we consumeren, verschillen de aangeboden pellets op de markt. Sommige zijn van betere kwaliteit dan andere, terwijl andere dan weer duurder zijn.

 

Koop pellets met een goede prijs-kwaliteitverhouding als u uw woning in de best mogelijke omstandigheden wilt verwarmen. Total Pellets Premium bieden u heel wat voordelen.

 

Goede redenen om Total Pellets Premium te kiezen

 

Total Pellets Premium, natuurlijke pellets

 

Total Pellets Premium zijn gemaakt van 100% naaldhout. Ze bevatten geen additieven: de lignine uit het hout fungeert als kleefstof.

 

Lokale pellets

 

Total Pellets Premium worden in België geproduceerd op basis van houtresten uit lokale, duurzaam beheerde bossen.

 

De productie en de verdeling van die pellets past dus binnen het duurzame concept van de korte keten, om de milieu-impact van de productie en het transport zoveel mogelijk te beperken.

 

Met uw keuze voor Total Pellets Premium draagt u dan ook bij aan een duurzame toekomst.

 

Zeer efficiënte houtpellets

 

Lagere calorische waarde, vochtgehalte, asgehalte, stofgehalte, sortering, mechanische duurzaamheid, Dinplus- en Enplus-gecertificeerd… De Total Pellets Premium voldoen aan de strengste eisen op de markt.

 

Uw Total Pellets Premium zorgen er niet alleen voor dat uw ketel of kachel een optimaal rendement heeft, maar ook dat uw toestel minder verstopt raakt en uw installatie op termijn beschermd is. Het resultaat: u verbruikt minder pellets en de onderhoudskosten van uw toestel dalen.

 

Total Pellets Premium, gemakkelijk te verkrijgen

 

Total Pellets Premium worden op verschillende manieren verpakt om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen:

  • in zakken van 10 kg;
  • in zakken van 15 kg;
  • of in bulk.

 

U kunt op verschillende plaatsen zakken met Total Pellets Premium kopen:

  • in benzinestations van Total;
  • bij gespecialiseerde verdelers;
  • in de drie ProxiDrives;
  • bij ProxiFuel-leveranciers, per pallet.

 

De leveranciers van ProxiFuel leveren houtpellets in bulk. Ze kunnen u overal in België bevoorraden, waar u zich ook bevindt.

 

Een voordelige prijs

 

Tenslotte worden Total Pellets Premium aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs, die afneemt naargelang het bestelde volume.

 

Lees ook:

Het belang van de juiste leverancier voor uw pelletaankoop

Welke pellets kopen?