pellet sac.jpg

Vind uw pelletverdeler om u deze winter te verwarmen

16 december 2020
U bent op zoek naar een verdeler van pellets om u deze winter lekker warm te houden? Volg de gids!

De winter lijkt zijn intrede in België te doen. Als u uw huis helemaal of deels verwarmt met houtpellets, bent u wellicht op zoek naar een verdeler die u pellets kan leveren om de winter comfortabel door te komen. ProxiFuel geeft enkele tips om uw pelletleverancier te vinden.

 

Kies een pelletverdeler in uw buurt

 

Om een pelletverdeler te vinden, kunt u natuurlijk afgaan op mond-tot-mondreclame. Hebt u buren, collega's of vrienden die met houtpellets verwarmen? Vraag hen wie hun leverancier is en of ze er tevreden van zijn.

 

U kunt ook de gele gids raadplegen of op het internet zoeken om mogelijke verdelers in uw buurt op te sporen.

 

Goed om te weten

Allereerst is het belangrijk om een pelletleverancier uit uw regio te kiezen. Zo kunt u rekenen op de beste prijs voor uw pellets, omdat de transportkosten lager zijn dan bij een leverancier die enkele honderden kilometers moet rijden om uw bestelling bij u af te leveren.

 

Ga voor hoogwaardige pellets

 

Voordat u pellets koopt bij een verdeler, moet u eerst de kwaliteit van zijn producten en diensten checken. Het is immers essentieel om uw kachel of ketel te vullen met pellets van goede kwaliteit. Wanneer u pellets van mindere kwaliteit gebruikt, kan uw toestel na verloop van tijd vuil worden of zelfs beschadigd raken. En u kunt bovendien niet profiteren van het volledige warmtepotentieel dat kwaliteitspellets wel bieden.

 

Het is ook belangrijk om de kwaliteit van het dienstenpakket van de leverancier na te gaan. Is hij gemakkelijk contacteerbaar? Biedt hij verschillende levertijden aan? Is hij flexibel? Levert hij binnen een redelijke termijn? Kan hij eventueel advies geven wanneer dat nodig is?

 

 

 

ProxiFuel verdeelt pellets overal in België

 

ProxiFuel heeft 11 regionale vestigingen verspreid over het hele land. Elke vestiging bedient een specifiek geografisch gebied. Door te kiezen voor ProxiFuel of één van zijn partners als uw pelletverdeler kunt u er altijd zeker van zijn dat de pellets netjes tot bij u thuis worden geleverd, waar u ook woont.

 

ProxiFuel en zijn partners levert niet alleen pellets in bulk met de bulkvrachtwagen bij u thuis, maar ook pellets in zakken van 10 of 15 kg op pallets. Dit zijn TOTAL Pellets Premium, pellets die in België worden gemaakt op basis van Belgische houtresten. Ze zijn ook Dinplus en Enplus gecertificeerd, zodat u zeker weet dat de pellets voldoen aan de strengste eisen: gering vochtgehalte, asgehalte en gehalte fijne fractie, ideale grootte, minimale aanwezigheid van additieven enz.

 

De ProxiFuel-vestigingen zorgen er tot slot voor dat uw bestelling in normale omstandigheden snel, binnen 48 werkuren, wordt geleverd. U kunt uw pellets direct online, telefonisch of via het contactformulier bestellen.

 

Lees ook:

Waarom kiezen voor Belgische pellets?

Waarom ProxiFuel voor de levering van uw pellets?