total_mazout_ultra_4.jpg (1)

Waarom kiezen voor Total Mazout Ultra?

10 augustus 2020
Vraagt u zich af waarom u best voor Total Mazout Ultra kiest? In dit artikel zetten we de voordelen van deze mazout met hoog rendement voor u op een rij.

In België worden er verschillende merken en soorten mazout verkocht. Eén ervan is Mazout Ultra, geraffineerd en aangeboden door Total. In dit artikel geven we u de voordelen van dit product dat in de onderzoekscentra van de Franse groep gemaakt wordt.

 

Total Mazout Ultra, hoogwaardige mazout

 

Dankzij de verschillende additieven is Total Mazout Ultra een hoogwaardige mazout met een hoog rendement. Dat wil zeggen dat deze mazout verschillende specifieke kenmerken heeft.

 

Efficiëntere mazout

 

Total Mazout Ultra is mazout met een hoger rendement dan gewone stookolie. Het bevat corrosie- en oxidatiewerende additieven die de verbranding verbeteren. Hierdoor brandt uw mazout beter en wordt uw verwarmingsinstallatie minder snel beschadigd. Die voordelen zorgen ervoor dat uw verbruik ook afneemt.

 

Mazout die uw verwarmingsinstallatie beschermt

 

De additieven in Total Mazout Ultra zorgen er dus voor dat uw verwarmingsinstallatie langer meegaat dan wanneer u gewone mazout gebruikt. Uw tank, uw verwarmingsketel en de voedingscircuits worden beter beschermd. Mooi meegenomen is dat u kan besparen op de herstellings- of onderhoudskosten .

 

Schonere mazout

Total Mazout Ultra verbrandt de stookolie beter en ook schoner. De mazout stoot minder CO2 en andere broeikasgassen uit. Het product is dan ook een stuk beter voor het milieu.

 

Total Mazout Ultra, een interessante investering

 

De aankoopprijs van Total Mazout Ultra is wel iets duurder dan die van gewone stookolie.

 

Deze mazout wordt door de ProxiFuel-vestigingen momenteel verkocht voor een prijs van 0,4770 euro per liter, als u minstens 2.000 liter bestelt. De prijs van gewone mazout bedraagt momenteel 0,4495 euro per liter. Voor een mazoutlevering van 2.000 liter Total Mazout Ultra moet u in totaal dus 55 euro meer betalen.

 

Die extra kosten kunt u echter al snel terugverdienen dankzij de betere verbranding van de mazout, het lagere verbruik en de bescherming van uw verwarmingsinstallatie.

 

Lees ook:

Stookolie met hoog rendement inslaan om te besparen op de verwarmingsfactuur

Waar moet u op letten wanneer u stookolie bestelt?