Waarom stookolie bestellen via ProxiFuel?

11 mei 2018
U moet binnenkort stookolie inslaan? Lees hier de vijf belangrijke redenen waarom u er baat bij hebt stookolie te bestellen via ProxiFuel.be.

 

ProxiFuel, een filiaal van TOTAL Belgium, is een netwerk van stookolieverdelers dat heel België dekt. U leest hier welke de belangrijkste redenen zijn om op hen te vertrouwen wanneer u stookolie wilt bestellen.

 

1. Profiteer van een aantrekkelijke prijs door stookolie te bestellen via ProxiFuel

 

Op ProxiFuel.be kunt u de evolutie volgen van de stookolieprijs in België, zodat u kunt bepalen wanneer het beste tijdstip is om uw stookolie te bestellen.

 

Bovendien kunt u er van op aan dat u geniet van een interessanter tarief dan de officiële prijs die door de Belgische regering wordt vastgelegd. De verkopers van ProxiFuel geven u immers een korting die kan schommelen tussen 20 en 40 euro op een levering stookolie van 2.000 liter.

 

2. U bent zeker van de kwaliteit als u stookolie bestelt via ProxiFuel

 

ProxiFuel maakt deel uit van de groep TOTAL en staat dus in voor de levering van stookolie van zeer hoge kwaliteit, die beantwoordt aan de strengste eisen die in de sector gelden.

 

Of u nu kiest voor gewone stookolie of voor mazout Ultra (met hoog rendement), u bent zeker dat er u een verwarmingsbrandstof wordt geleverd die duurzaam zorg draagt voor uw ketel en u een volle warmte zal leveren.

 

3. Geniet van een snelle levering van stookolie

 

Dankzij de elf antennes die verspreid zijn over heel België en die rechtstreeks in verbinding staan met de regionale depots van TOTAL, kan ProxiFuel instaan voor een snelle belevering. In de meeste gevallen gebeurt die levering binnen de 48 uur na het verwerken van uw stookoliebestelling.

 

De verdelers van ProxiFuel zijn flexibel en luisterbereid. Ze doen wat ze kunnen om in te spelen op uw voorkeuren qua tijdsbestek voor de levering aan huis.

 

4. Bestel stookolie via ProxiFuel om te genieten van de diensten van onze leveranciers

 

Wie ervoor kiest stookolie te bestellen op ProxiFuel, kan bovendien genieten van de dienstverlening van ons filiaal:

 

5. Stookolie bestellen in alle eenvoud

 

Met ProxiFuel kunt u zeer gemakkelijk stookolie bestellen:

  • rechtstreeks op onze website, 24 uur per dag en 7 dagen per week; het volstaat uw postnummer en het gewenste aantal liter in te voeren;
  • per e-mail;
  • of per telefoon door contact op te nemen met de antenne van uw regio.