logo-proxifuel.png

Wie zijn de stookolieleveranciers van ProxiFuel?

03 juni 2020
ProxiFuel is een nationaal netwerk van leveranciers van stookolie en andere verwarmingsbrandstoffen. In dit artikel stellen we u ProxiFuel in detail voor.

Toen u online naar een stookolieleverancier zocht, bent u misschien terechtgekomen op de website van ProxiFuel, een website die u nog niet kende. Hieronder vindt u meer informatie over de stookolieleveranciers die op ProxiFuel terug te vinden zijn.

 

Elf stookolieleveranciers in België

 

ProxiFuel is een filiaal van TOTAL Belgium en telt in totaal elf regionale afdelingen in ons land. Elk van die afdelingen verzorgt stookolieleveringen aan particuliere en professionele klanten binnen een duidelijk afgebakend gebied in België. Een overzicht:

 

De elf stookolieleveranciers bevinden zich in alle uithoeken van het land zodat de consument zijn stookolielevering zo snel mogelijk kan ontvangen.

 

Elke leverancier is op die manier bovendien in staat om zijn klanten een kwaliteitsvolle en lokale service te bieden. Elke afdeling biedt eveneens dringende leveringen en een depannagedienst aan.

 

De beste kwaliteit

 

De stookolieleveranciers van ProxiFuel verkopen kwaliteitsvolle stookolie van TOTAL. De olie wordt geproduceerd in de raffinaderij in de haven van Antwerpen. Tijdens de productie worden de strengste kwaliteitsnormen gehanteerd.

 

Naast stookolie kunnen de afdelingen van ProxiFuel u ook voorzien van pellets in zakken of in bulk. Professionele klanten kunnen bij ProxiFuel aankloppen voor een levering van diesel, gasolie-diesel, AdBlue.

 

Niet enkel stookolieleveranciers

 

De afdelingen van ProxiFuel leveren niet alleen stookolie. Ze bieden u ook nog heel wat andere diensten aan:

 

H2. Bestellen bij een stookolieleverancier van ProxiFuel

 

Via onze website kunt u uw verwarmingsbrandstof bestellen bij een stookolieleverancier van ProxiFuel. Om dat te doen, hoeft u enkel maar uw postcode op de startpagina van de website – www.proxifuel.be/nl/ – in te geven. Vervolgens kiest u de brandstof die u wilt bestellen en geeft u het aantal liter in.

 

Indien u wenst, kunt u ook contact opnemen met uw regionale afdeling. Dat kan telefonisch of per e-mail. Tijdens de openingsuren van ProxiFuel, met name van 8 tot 17 uur van 1 april tot 31 oktober en van 8 tot 18 uur van 1 november tot 31 maart, kunt u een medewerker van de afdeling spreken. Buiten die uren wordt er een telefonische permanentie verzekerd. Stookolie online aankopen kan de klok rond.

 

Lees ook:

Waar moet u op letten wanneer u stookolie bestelt?

Stookolie bestellen op ProxiFuel.be