signaturecontrat.jpg

Alles over gespreide betaling van uw bestelling

30 september 2022
Het betalen van een mazoutbestelling is een aanzienlijke uitgave. Om u daarbij te helpen, biedt Proxifuel u de mogelijkheid om gespreid te betalen. Een woordje uitleg.

Met de stijging van de mazoutprijzen in de afgelopen maanden is het voor sommige gezinnen niet eenvoudig om een mazoutbestelling te betalen, vooral niet als u een grote hoeveelheid moet bestellen. Gelukkig denkt Proxifuel aan zijn klanten.

 

Sinds vele jaren bieden we u de mogelijkheid om uw mazoutbestelling gespreid te betalen, naast een aantal andere betalingsmogelijkheden: betaling per overschrijving vóór levering, betaling bij levering (contant of per kaart), enz.

 

Wat is een gespreide betaling?

 

Door uw mazoutbestelling gespreid te betalen, betaalt u maandelijks de kosten van uw bestellingen die u doorheen het jaar plaatst. Zo betaalt u telkens een minder hoog bedrag en vermijdt u de stress van een torenhoge factuur voor uw mazout.

 

Als u bijvoorbeeld twee keer per jaar 2.000 liter stookolie bestelt, kost u dat tegen het huidige tarief twee keer 2.366,76 euro, dus 4.733,52 euro. Dankzij een gespreide betaling kunt u deze betaling spreiden over twaalf maanden: u betaalt dus elke maand 394,46 euro.

 

Gespreide betaling, een gratis dienst

 

Naast de mogelijkheid om de betaling van uw factuur in de tijd te spreiden, heeft een gespreide betaling ook het grote voordeel dat het gratis is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een krediet.

 

Door voor deze optie te kiezen, kunt u uw leven dus gemakkelijker maken zonder dat u iets extra's hoeft te betalen voor de aangeboden dienst. Bovendien kunt u altijd kiezen voor een gespreide betaling, ongeacht het kanaal dat u kiest om uw bestelling te plaatsen: e-mail, telefoon, online, via automatische levering, enz.

 

Hoe kunt u van een gespreide betaling profiteren?

 

Het is heel eenvoudig om voor een gespreide betaling te kiezen. U hoeft dit alleen aan te geven wanneer u uw bestelling plaatst.

 

Proxifuel zal dan uw jaarlijks verbruik evalueren en, rekening houdend met de huidige mazoutprijs, een bedrag voor uw maandelijkse betalingen voorstellen. Dat bedrag wordt elk jaar geëvolueerd, in functie van het werkelijke verbruik en de evolutie van de mazoutprijs. Op basis van die verschillende parameters wordt een contract opgesteld en ter goedkeuring aan u voorgelegd.

 

Houd er rekening mee dat de maandelijkse betalingen gedaan worden via een doorlopende betalingsopdracht of een bankoverschrijving. Voordat u van gespreide betalingen kunt profiteren, dient u een voorschot van 50 % van het bedrag van uw eerste bestelling (van ten minste 1.000 liter) te betalen.

 

Goed om te weten

 

Als u met pellets verwarmt, kunt u ook profiteren van gespreide betalingen.

 

 

Lees ook:

Vraag uw mazoutpremie van 300€ aan

De prijs voor mazout stijgt licht