Livraison (2).jpeg

Hoelang duurt het voordat ik mijn pellets kan ontvangen?

23 september 2022
Algemeen genomen worden uw pellets binnen vijf tot tien werkdagen na uw bestelling geleverd. We vertellen u er graag meer over.

Wanneer u een pelletbestelling op onze website plaatst, wilt u die uiteraard zo snel mogelijk ontvangen. Een van de belangrijkste taken van onze medewerkers is om uw pellets zo snel mogelijk te leveren. Vanwege logistieke redenen dient u echter met een bepaalde levertijd rekening te houden.

 

Levering binnen vijf tot tien dagen

 

Bij Proxifuel garanderen we de levering van uw pellets - in bulk of in zakken - binnen vijf tot tien werkdagen na uw bestelling. Bestelt u bijvoorbeeld op een vrijdag, dan zult u uw pellets in het beste geval de volgende vrijdag ontvangen. Weekends en feestdagen worden niet meegerekend in de termijn van vijf tot tien dagen.

 

Om uw pelletbestelling snel te kunnen leveren, moeten onze teams een complex logistiek proces in goede banen leiden:

 

  • beheer van de pelletvoorraden;
  • de leveringsrondes plannen, rekening houdend met de beschikbare voertuigen;
  • routes optimaliseren om de kosten te drukken.

 

Elke dag houden we rekening met de bovenstaande factoren om uw pelletbestelling zo snel mogelijk te leveren.

 

Factoren die uw pelletlevering kunnen vertragen

 

Hoewel we proberen om de levertermijn van vijf tot tien dagen te respecteren, kan het gebeuren dat uw  pelletlevering later komt, meestal door uitzonderlijke omstandigheden.

 

Dat kan het gevolg zijn van: 

 

  • bijzondere weersomstandigheden (sneeuw, zware regen, enz.);
  • materiële of personeelsproblemen (defecte voertuigen, bezorgers die niet beschikbaar zijn, enz.);

 

Dankzij de wereldwijde omvang van de verschillende Proxifuel-vestigingen en de ondersteuning van de groep TotalEnergies hebben we vaak oplossingen om problemen het hoofd te bieden en uw bestelling snel te leveren.

 

De levering van uw pelletbestelling

 

Hoe weet ik wanneer mijn pelletbestelling precies wordt geleverd? U hoeft zich geen zorgen te maken. Zodra uw bestelling op onze website bevestigd is, nemen we ze op in ons systeem en stellen we snel een tijdstip voor de levering van uw pellets voor

 

U hoeft het tijdstip alleen maar te bevestigen of te weigeren om een nieuw voorstel te krijgen. We raden u ook aan om steeds aanwezig te zijn als uw pellets geleverd worden. Om uw pallets met pellets in zakken in uw opslagruimte te kunnen leveren, dient u de ruimte voor ons te openen en ons de juiste locatie aan te geven. Vaak moeten we ook weten welke vuldop uw installatie heeft om uw pellets in bulk rechtstreeks in uw opslagsilo te blazen. 

 

Het maakt niet uit of u kiest voor pellets in bulk of zakken. Total Pellets Premium bieden u steeds de beste kwaliteit!

 

 

Lees ook:

Wat is het verschil tussen de levering van pellets in bulk of zakken?

Waarom een lokale leverancier voor uw pelletaankoop?