pellet sac.jpg

Is het voordelig om veel pellets te kopen?

10 april 2023
Is het de moeite waard om pellets in grote hoeveelheden te kopen om op uw verwarmingsbrandstof te besparen? Wij geven het antwoord.

Door de stijgende energieprijzen kiezen veel huishoudens voor houtenergie, die zowel zuiniger als milieuvriendelijker is. Naast houtblokken hebben vooral pellets aan populariteit gewonnen. Door de wet van vraag en aanbod zijn ze echter het slachtoffer geworden van hun eigen succes en zijn de prijzen gaan stijgen ...

 

Tegenwoordig vragen veel mensen zich af hoe ze goedkoper pellets kunnen kopen. Eén manier om dat te doen is door uw pellets in grote hoeveelheden te kopen.

 

Een degressieve prijs voor uw pelletaankoop

 

ProxiFuel biedt u een degressieve prijs op uw bestelling van pellets, zowel in bulk als in zakken.

 

Zo dient u voor een bestelling van pellets in zakken vandaag het volgende te betalen:

 

  • 448,99 euro per pallet als u een pallet koopt;
  • 436 euro per pallet als u twee palletten koopt;
  • 432 euro per pallet als u drie palletten koopt.

 

De prijzen zijn ook degressief wanneer u pellets in bulk koopt:

 

  • 448,99 euro/ton als u twee ton bestelt;
  • 433,54 euro/ton als u drie ton bestelt;
  • 425,81 euro/ton als u vier ton bestelt.

 

Als u over voldoende opslagruimte beschikt, is het dus bijzonder voordelig om in grote hoeveelheden te bestellen!

 

Slechts één levering van pellets

 

De levering van een grote hoeveelheid pellets is niet alleen voordelig voor uw portefeuille maar beperkt ook de ongemakken van de levering. Hoewel de teams van ProxiFuel altijd hun uiterste best doen om de levering zo vlot mogelijk te laten verlopen, dient u meestal aanwezig zijn bij de levering van uw pellets.

 

Door één keer te bestellen, hoeft u zich maar één keer vrij te maken om de leverancier aan te geven waar hij uw bestelling moet lossen.

 

Altijd goede prijzen voor uw pelletaankoop

 

Door pellets in grote hoeveelheden te kopen, kunt u geld besparen en de ongemakken van de levering beperken. Weet ook dat ProxiFuel zijn uiterste best doet om u het hele jaar door de beste prijzen te bieden, ongeacht de bestelde hoeveelheid.

 

Bovendien leveren we u houtpellets van topkwaliteit, gecertificeerd volgens de normen DINplus en ENplus. De pellets worden hoofdzakelijk in België met lokaal naaldhout vervaardigd. Zo kunt u er zeker van zijn dat u verwarmt met een lokale en milieuvriendelijke brandstof.

 

Goed om te weten


Pellets bestellen op ProxiFuel is snel en eenvoudig. Vul gewoon uw postnummer in en geef de hoeveelheid pellets en de gewenste verpakking aan (bulk of zakken). U krijgt meteen een prijs voor uw bestelling. U hoeft alleen maar in te loggen op uw account of er een aan te maken om de bestelling te bevestigen.

 

 

Lees ook:

Waarom kiezen voor een lokale pelletleverancier?

Is dit het juiste moment om te kiezen voor pelletverwarming?