ThumbsUp.jpg

Waarom kiezen voor een lokale pelletleverancier?

13 maart 2023
ProxiFuel is een lokale pelletleverancier die in alle provincies van ons land actief is. Dat zorgt ervoor dat het bedrijf u heel wat voordelen kan bieden.

De pelletmarkt heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Een groot aantal spelers biedt nu pellets aan de Belgische consument aan. De pellets worden echter niet allemaal lokaal geproduceerd of verdeeld door bedrijven uit ons land.

 

ProxiFuel is een lokale pelletleverancier die een kwaliteitsvolle brandstof aanbiedt die in België en de buurlanden wordt geproduceerd. Die aanpak levert de consument heel wat voordelen op.

 

Een lokale pelletleverancier voor een uitstekende service

 

ProxiFuel heeft een filiaal in elke Belgische provincie. Ongeacht uw woonplaats is er dan ook altijd een ProxiFuel-leverancier bij u in de buurt. Dankzij die nabijheid kunt u profiteren van een snelle levering en een hoge beschikbaarheid. De medewerkers van uw lokale filiaal staan altijd klaar om naar uw wensen te luisteren en uw vragen te beantwoorden.

 

Bovendien kennen ze uw opslaglocatie en kunnen ze dus op elk moment uw levering uitvoeren, zonder dat u bij elke bestelling de nodige verduidelijkingen moet geven.

 

Kwaliteitsvolle pellets

 

ProxiFuel biedt u niet alleen een lokale service. De brandstof die we leveren is ook lokaal. Onze pellets zijn gemaakt van houtresten die in België of de buurlanden worden verzameld, en vervolgens worden gedroogd en samengedrukt. Er worden geen bomen gekapt specifiek voor de productie van pellets.

 

De pellets van ProxiFuel zijn gemaakt van 100% naaldhout, waardoor er geen chemisch additief nodig is om ze samen te drukken. De Pellets Premium van ProxiFuel hebben bovendien het DINplus- en ENplus-label. Die labels garanderen u dat u kiest voor een brandstof met een hoog rendement.

 

Goed om te weten

 

De Pellets Premium van ProxiFuel hebben eigenschappen die de normen van de DINplus en ENplus-labels zelfs overtreffen. Hun vochtgehalte - een belangrijke indicator voor het rendement van pellets - is bijvoorbeeld slechts 8 %, terwijl de door de labels opgelegde limiet 10 % is.

 

Pellets voor de beste prijs

 

Doordat ProxiFuel ervoor kiest zijn pellets lokaal te produceren, met grondstoffen die voornamelijk in België worden verzameld, kunt u ook profiteren van aantrekkelijke prijzen, of het nu gaat om pellets in zakken of in bulk.

 

Die aanpak maakt het namelijk mogelijk om de productiekosten te beperken en dus de consument een voordelige eindprijs aan te bieden. En dat alles terwijl u profiteert van een brandstof van zeer hoge kwaliteit, waardoor u uw installatie op lange termijn kunt beschermen en kunt profiteren van een zeer goed rendement.

 

Kiezen voor Pellets Premium van ProxiFuel is dus een verstandige keuze, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee en comfort.

 

 

Lees ook:

De voordelen van Pellets Premium

Is dit het juiste moment om te kiezen voor pelletverwarming?