ThumbsUp.jpg

ProxiFuel, leverancier van kwaliteitsstookolie

11 oktober 2022
ProxiFuel onderscheidt zich van andere stookolieleveranciers door u een uitstekende service en product aan te bieden. Een woordje uitleg.

Er zijn een groot aantal mazoutleveranciers op de markt. Toch kan de kwaliteit van het product of de dienstverlening erg verschillen. En laat de kwaliteit nu net van cruciaal belang zijn om de bestelling en levering van mazout vlot te laten verlopen.

 

U kunt op beide oren slapen. Bij ProxiFuel doen we er alles aan om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, of het nu gaat om onze verschillende producten of de service die we bieden.

 

De beste kwaliteit voor ons volledige assortiment

 

Allereerst biedt ProxiFuel u een uitgebreid productassortiment:

 

  • gewone stookolie;
  • mazout Ultra;
  • mazout Extra (voor landbouwmachines).

 

Tijdens de volledige productieketen worden alle producten regelmatig gecontroleerd om hun kwaliteit te waarborgen. Mazout Ultra is bovendien verrijkt met verschillende additieven die het product nog beter maken voor uw installatie. Zo profiteert u van een hoger rendement, is uw installatie beter beschermd tegen de kou en krijgt corrosie geen kans.

 

Uw brandstof kopen bij ProxiFuel is dus altijd een garantie voor kwaliteit! Bovendien kunt u vandaag ook iets doen voor de planeet door uw stookoliebestelling te compenseren: door enkele centen meer te betalen voor een liter mazout financiert u projecten voor de vermindering of opslag van koolstof. 

 

Een mazoutleverancier tot uw dienst

 

ProxiFuel onderscheidt zich niet alleen door het product maar ook door de vele diensten die het zijn klanten biedt.

 

Die aanpak komt vooral tot uiting in de levering. Die gebeurt snel (drie tot vijf werkdagen) door opgeleid personeel dat instaat voor de veiligheid van u en uw omgeving. Met ProxiFuel kunt u ook kiezen voor automatische levering: via een specifiek computerprogramma kunnen we inschatten wanneer we uw tank moeten komen vullen, zonder dat u een bestelling hoeft te plaatsen.

 

ProxiFuel biedt zijn klanten ook verschillende betalingsmogelijkheden. De klant kan eveneens kiezen voor een gespreide betaling om zijn tank toch te laten vullen als hij het financieel moeilijk heeft.

 

Daarnaast bieden we ook een energiediagnose. Via die dienst laten we zien welke delen van uw woning beter geïsoleerd kunnen worden om zo warmteverlies te voorkomen.

 

Mazout kopen tegen de beste prijs

 

ProxiFuel is eveneens een stookolieleverancier die u altijd de beste prijs biedt, doordat u de tarieven van verschillende leveranciers bij u in de buurt kunt vergelijken. 

 

Door regelmatig de evolutie van de stookolieprijzen op onze site te controleren, kunt u heel gemakkelijk het beste moment voor uw stookoliebestelling bepalen!

 

 

Lees ook:

Vraag uw mazoutpremie van 300€ aan

De voordelen van automatische stookolielevering