TOTAL MS_Action COUTEAUX ROYAL BOCH_Banner Proxifuel.be_Gamepage_350x230px_0001_NL.jpg

Uw factuur in schijven betalen en u automatisch laten leveren, dat kan!

22 oktober 2018
Profiteer nu van onze tijdelijke actie en ontvang een Royal Boch messenset (*) ter waarde van 160 € wanneer u zich inschrijft voor onze 2 services waarmee u tijd zal besparen: de gespreide betaling en automatische levering.

AUTOMATISCHE LEVERINGSSERVICE

Geen tijd om uw voorraad mazout te checken, maar toch willen vermijden droog te vallen? Stap nu over op de automatische leveringsservice van ProxiFuel. Schrijf u nu in en geniet niet enkel van onze mooie Royal Boch messenactie, maar ook van tijdswinst, prioritaire leveringen en verschillende betaalmogelijkheden.

Ons informaticasysteem beheert uw voorraad van op afstand op basis van uw jaarlijks gebruik en meteorologische statistieken en zorgt ervoor dat de noodzakelijke hoeveelheid stookolie tijdig geleverd wordt. Let wel dat u aan de volgende voorwaarden voldoet: uw mazouttank is permanent toegankelijk ook als u niet aanwezig bent en de capaciteit van deze tank is minstens 2.000 liter.

Interesse om te profiteren van onze actie? Meer info vindt u op onze website of neem contact op met uw ProxiFuel-filiaal.

 

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten ? Schrijf u nu in en ontvang een prachtige messenset van Boch ter waarde van 160 € !(*).

Inschrijven kan via dit formulier : https://www.proxifuel.be/nl/proxi-messen of contacteer uw ProxiFuel-filiaal.

 

GESPREIDE BETALING VOOR UW MAZOUT

De gespreide betaling is een betalingssysteem waarmee u geniet van maandelijkse aflossingen voor uw mazoutfactuur, zonder kosten of interesten ! Bij ondertekening van het contract wordt een maandelijkse aflossing afgesproken, die ook elk jaar herberekend wordt in functie van uw daadwerkelijke verbruik en de evolutie van de marktprijs. Gedaan met in één keer een groot bedrag te moeten ophoesten!

Let wel, bij uw allereerste bestelling van min. 1.000 liter dient u 75% van het totaalbedrag gespaard te hebben of onmiddellijk te betalen.

Dit flexibele betaalsysteem kan worden gebruikt voor om het even welk type levering en uiteraard dus ook bij onze dienst van automatische leveringen!

 

TOTAL MAZOUT ULTRA

De Total Mazout Ultra is een stookolie of mazout van hogere kwaliteit en bevat verschillende exclusieve additieven die de eigenschappen van de stookolie verbeteren, zorgen voor een betere verbranding en een lager energieverbruik. Bij een bestelling Total Mazout Ultra geniet u van een kwalitatief hoogwaardig product dat de verontreiniging van uw verwarmingsketel vermindert, de vorming van roest vertraagt en daarenboven ook de uitstoot van CO2 vermindert. Total Mazout Ultra zorgt voor uw verwarmingsinstallatie en uw warmte!

 

ROYAL BOCH MESSENACTIE BIJ TOTAL EN PROXIFUEL

Ga snel naar het inschrijvingsformulier of neem contact op met uw ProxiFuel-filiaal en geniet van deze mooie actie. Bent u een ware chef-kok en kan u niet genoeg krijgen van de kwalitatieve messen van Royal Boch, spring dan ook zeker even binnen bij één van de Total tankstations om uw collectie nog uit te breiden !

(*) Zolang de voorraad strekt