sac_pellets_10kg_face_produit.jpg

Kwalitatieve pellets kopen in praktischere zakken

ProxiFuel biedt u kwalitatieve pellets met een superieure energie-efficiëntie aan in zakken van 10 kg. Ze zijn kleiner en daardoor gemakkelijker te manipuleren. Koop uw pellets rechtstreeks bij een leverancier bij u in de buurt en geniet van een snelle en gepersonaliseerde service.

Beschikbaarheid van pellet controleren

Pellets kopen in zakken van 10 kg

ProxiFuel verbindt zich ertoe u kwalitatieve pellets te leveren tegen de beste prijs. Daarom bieden we u exclusief de Pellets Premium aan die 100% uit naaldhout zijn vervaardigd.

Het kwaliteitsniveau dat vereist wordt en dat gekoppeld is aan de productie en de distributie van deze pellets gaat veel verder dan wat de referentienormen ter zake vereisen (DINplus en ENplus). Deze pellets worden geproduceerd in België op basis van houtresten die afkomstig zijn van bossen van het naaldhouttype die duurzaam beheerd worden.

Het kopen van kwalitatieve pellets in zakken van 10 kg, dat is het manipulatiecomfort combineren met behoud van een pellet van onberispelijke kwaliteit. Deze zakken zijn kleiner en lichter en bijgevolg gemakkelijker te manipuleren maar ook te bewaren. Deze nieuwe verpakking wordt door een steeds groter aantal gebruikers van pelletketels, die met name problemen hebben om zakken van 15 kg te dragen, naar waarde geschat.


Waarom kiezen voor een zak van 10 kg

  • Een compacte oplossing
    Onze Pellets Premium in zakken van 10 kg nemen weinig ruimte in beslag. Ze zijn daardoor eenvoudiger op te slaan.
  • Gemakkelijk te vervoeren
    Door hun compacte formaat zijn ze lichten en dus gemakkelijker te transporteren en te dragen.

Rechtstreeks online kwalitatieve pellets kopen

ProxiFuel biedt een service aan voor het leveren van pellets per pallet. Een pallet telt 102 zakken van 10 kg. We verzorgen de levering van pellets rechtstreeks bij u thuis waarbij we erover waken dat u een nabijheidsservice wordt aangeboden.

U kan zeer eenvoudig kwalitatieve pellets per pallet kopen bij de ProxiFuel-leverancier of een van zijn partners bij u in de buurt, rechtstreeks online via onze site ProxiFuel.be, of per telefoon door te bellen naar het gratis nummer 0800/76 000.

Indien u dit wenst kan u ook pellets bestellen en deze bij u thuis laten leveren per pallet in zakken van 15 kg. Voor diegene die over een opslagsilo beschikken, bieden onze teams u bovendien de mogelijkheid om pellets in bulk te kopen.

Pellets kopen en de zakken afhalen bij één van onze filialen

Het is ook mogelijk om u rechtstreeks bij onze filialen te bevoorraden met pellets. Daar kan u heel gemakkelijk de zakken pellets komen afhalen, al naargelang uw behoefte. Met ProxiFuel kan u gemakkelijk een pelletleverancier terugvinden die zakken per stuk of in grotere hoeveelheden aanbiedt.

 

Om pellets per pallet in zakken van 10 kg te kopen zonder te moeten wachten, volstaat het uw bestelling door te geven via onze website.

Pellets nodig?