ThumbsUp.jpg

Waarom ProxiFuel als stookolieleverancier?

01 juni 2021
U zoekt een stookolieleverancier in België? In dit artikel vertellen we u waarom u het best een beroep doet op ProxiFuel.

 

In België hebben we het geluk om op een uitgebreid netwerk van stookolieleveranciers te kunnen rekenen. Het is echter niet altijd eenvoudig om uit het grote aanbod de juiste leverancier te kiezen. In dit artikel geven we u enkele goede redenen om voor uw volgende stookoliebestelling aan ProxiFuel te denken.

 

ProxiFuel, een stookolieleverancier in heel België

 

ProxiFuel heeft elf filialen in Wallonië, Vlaanderen en rond het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Als u voor ProxiFuel kiest als stookolieleverancier, kunt u er zeker van zijn dat uw bestelling altijd wordt geleverd, waar u ook woont.

 

De regionale leveranciers van ProxiFuel zorgen ervoor dat uw bestelling snel geleverd wordt. Doordat de afstand tussen het depot van het filiaal en de verschillende klanten nooit groot is, hoeft u niet lang op uw bestelling te wachten.

 

Leverancier van hoogwaardige stookolie

 

ProxiFuel wil u eerst en vooral kwaliteitsproducten en -diensten aanbieden.

 

Elk filiaal verkoopt stookolie van het merk Total. Die stookolie is gemaakt volgens de hoogste normen in de sector.

 

Van Total-mazout tot de beste prijs

 

Alle ProxiFuel-antennes bieden u gewone of hoogwaardige stookolie, die u een nog beter rendement geeft.

 

Ongeacht het gekozen product zorgt elke verdeler ervoor dat u steeds de beste prijs krijgt. In de meeste gevallen is de prijs lager dan de officiële stookolieprijs van de Belgische staat.

 

Verschillende diensten

 

De ProxiFuel-filialen hechten eveneens veel belang aan de kwaliteit van de aangeboden diensten.

 

Elke stookolieleverancier maakt er een erezaak van om u snel verder te helpen, op tijdstippen die u passen. Onze chauffeurs zijn specifiek opgeleid om uw bestelling veilig te leveren. Ze volgen strikt alle geldende normen.

 

De ProxiFuel-filialen bieden u overigens verschillende diensten om uw stookoliebestelling en de betaling vlot te laten verlopen. Bij ProxiFuel kunt u:

 

Lees ook:

Mazout bestellen op Proxifuel.be? We maken u wegwijs!

Wie zijn de pellet- en stookolieleveranciers van ProxiFuel?