homme_commande.jpg

Waarom uw stookolie online kopen?

07 februari 2022
Uw stookolie online kopen op het platform ProxiFuel is kinderspel. Het is niet alleen eenvoudig, snel en veilig, maar levert u ook nog eens mooie voordelen op. We leggen u uit waarom.

Tegenwoordig kunt u alles, of toch bijna alles, online kopen. En dus ook stookolie. Stookolie online kopen biedt zelfs tal van voordelen: het is makkelijk, snel, veilig en voordelig.

 

Stookolie online kopen is eenvoudig

 

Het eerste voordeel om uw mazout bij ProxiFuel te kopen, is de eenvoud van bestellen. In slechts enkele klikken plaatst u een bestelling. Dat doet u zo:

 

  1. Op de startpagina van ProxiFuel geeft u uw postcode in en klikt u op 'Bestellen'.
  2. Selecteer vervolgens het type mazout dat u wilt bestellen (gewone, gecompenseerde gewone, Ultra, gecompenseerde Ultra), de gewenste hoeveelheid en eventuele opties (antivries, koolstofcompensatie, enz.).
  3. U krijgt meteen de voordeligste prijs op basis van uw behoeften.
  4. Als u nog niet bij ProxiFuel bent ingeschreven, kunt u in enkele seconden een account aanmaken.
  5. Kies daarna uw betaalmethode (online, per overschrijving, bij levering) en klaar is kees!

 

Meteen daarna ontvangt u een bevestigingsmail. Eenvoudig, snel en efficiënt!

 

Mazout kopen tegen de beste prijs

 

ProxiFuel heeft elf regionale filialen verspreid over heel België. Het platform vergelijkt voor u de verschillende aanbiedingen in de regio en biedt u het voordeligste tarief voor mazout aan.

 

U kunt op ProxiFuel ook de evolutie van de stookolieprijs volgen wanneer u dat wilt. Zo weet u wanneer het beste moment is om uw bestelling te plaatsen!

 

Tot slot vindt u op ons platform een reeks artikels die u helpen om het nieuws over de oliemarkt beter te begrijpen en analyseren. We geven u ook een heleboel tips om te besparen en het maximum uit uw verwarmingsinstallatie te halen.

 

In alle veiligheid online mazout kopen

 

Bent u toch wat terughoudend als het gaat over online kopen? Wees gerust, het platform ProxiFuel zorgt ervoor dat u uw mazout in alle veiligheid online kunt kopen. We garanderen bovendien dat uw gegevens niet aan derden worden doorgegeven.

 

Onze verschillende betaalmethoden zijn eveneens beveiligd, of u nu kiest voor voorafbetaling per overschrijving of betaling bij levering, cash of met Bancontact.

 

Eenzelfde vorm van veiligheid garanderen we ook bij de levering van uw mazout. ProxiFuel kiest voor de levering enkel erkende professionals, met wie wij al vele jaren samenwerken.

 

 

Lees ook:

Waarom ProxiFuel als stookolieleverancier?

Compenseer de ecologische voetafdruk van uw stookolieaankoop