Online

Welke voordelen heeft een online stookolieaankoop?

06 februari 2023
Er zijn veel redenen om online stookolie te kopen. In dit artikel zetten we er enkele op een rijtje.

Vandaag hoeft u niet langer minuten aan de telefoon te zitten om uw stookolie te bestellen en de levering ervan te regelen. Dankzij online platforms zoals ProxiFuel is het mogelijk om uw stookolie eenvoudig, snel en met de nodige garanties qua veiligheid, productkwaliteit en service te bestellen.

 

Een eenvoudige en snelle stookolieaankoop


Het eerste voordeel van online stookolie kopen is zeker de eenvoud en snelheid ervan. Op elk moment van de dag (of nacht) kunt u uw stookolie bestellen via ons online platform. Uw stookolieaankoop en -levering zijn in een paar klikken geregeld:

 

  • voer uw postcode in op de voorziene pagina van onze website;
  • kies vervolgens de gewenste hoeveelheid stookolie en het type brandstof (gewone stookolie of Mazout Ultra) en klik op "bestellen";
  • maak een account aan of meld u aan;
  • kies uw betaalmethode.

 

Kort erna ontvangt u een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling en de leveringsdatum.

 

Goed om te weten

 

De levering van uw stookoliebestelling gebeurt binnen twee tot drie werkdagen na uw aankoop. In dringende gevallen bieden sommige van onze leveranciers ook een snelle levering, binnen 24 uur.

 

Volledig beveiligde aankoop van stookolie

 

Veiligheid is erg belangrijk voor ProxiFuel.


Eerst en vooral is dit essentieel voor de levering van uw brandstof. Onze opgeleide leveranciers nemen alle gebruikelijke voorzorgsmaatregelen om een volkomen veilige levering te garanderen.

 

Bovendien bieden we u alle veiligheidsgaranties betreffende de betaling van uw bestelling, of het nu gaat om een elektronische betaling vóór de levering, of om een betaling aan de leverancier.


Kwaliteitsvolle stookolie kopen tegen de beste prijs

 

Ten slotte maakt ProxiFuel er een erezaak van om u de beste prijzen voor uw stookolieaankoop te bieden. We vergelijken de verschillende prijzen van de leveranciers in uw regio om u een overzicht te geven van de voordeligste tarieven. Als u uw bestelling plaatst op Proxifuel, kunt u er zeker van zijn dat u steeds stookolie tegen de beste prijs krijgt!

 

Hoewel we veel aandacht besteden aan de prijs, gaat dat nooit ten koste van de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Alle brandstoffen die we aanbieden, geven u een optimaal rendement en beschermen uw installatie, of u nu kiest voor gewone stookolie of Mazout Ultra.


Online stookolie kopen op Proxifuel is dus de juiste keuze!

 

 

Lees ook:

Hoe kunt u mazout onder de officiële prijs vinden?

Stabiele mazoutprijs aan het begin van dit jaar