Livraison (2).jpeg

Beschikbaarheid van mazoutleveranciers in de zomer

13 juni 2022
De zomer komt eraan en u wilt een mazoutbestelling plaatsen? Geen paniek: uw mazoutleverancier is in deze periode steeds beschikbaar!

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en we zitten met z'n allen op het terras... De zomer is in het land! In deze periode kunt u niet alleen mazout besparen omdat u uw verwarming niet aanzet maar u kunt eveneens perfect uw mazoutbestelling plaatsen!

 

Soms betere prijzen in de zomer

 

Vanwege de wet van vraag en aanbod leidt de geringe vraag in de zomer tot een lichte prijsdaling. De zomer is dus in principe een goed moment om minder voor uw mazout te betalen!

 

Het beste is echter om het verloop van de mazoutprijs het hele jaar door in de gaten te houden. Zo kunt u uw bestelling plaatsen wanneer de prijzen het laagst zijn. Wacht in ieder geval niet tot uw tank leeg is alvorens contact op te nemen met uw mazoutleverancier. In dat geval bent u namelijk verplicht om de dagprijs te betalen. Die prijs kan minder voordelig zijn dan een paar dagen of weken eerder (of later).

 

Hoge beschikbaarheid bij mazoutleveranciers

 

De zomer is een periode waarin veel mensen vakantie nemen. De stookolieleveranciers op het Proxifuel-platform blijven echter gedurende de hele periode beschikbaar. U kunt dus in de zomer bestellen en uw bestelling laten leveren met hetzelfde gemak als tijdens de rest van het jaar.

 

Aangezien de vraag tijdens de zomermaanden veel lager is, kunt u zelfs het geluk hebben dat u uw bestelling sneller dan normaal ontvangt. Aarzel dus niet om in deze tijd van het jaar uw bestelling te plaatsen!

 

Goed om te weten

 

De stookolieleveranciers op Proxifuel leveren uw bestelling binnen 48 uur. Die leveringstermijn kan echter langer zijn in de winterperiode, wanneer de vraag zeer groot is en de wegen minder goed begaanbaar zijn.

 

Een kwaliteitsvolle service, prioriteit voor uw mazoutleverancier

 

In de zomer, net als in de rest van het jaar, krijgt u een onberispelijke dienstverlening wanneer u een beroep doet op een stookolieleverancier van het Proxifuel-platform. De levering wordt uitgevoerd met aandacht voor de veiligheid en het comfort van de bewoners.

 

De geleverde mazout, zowel gewone mazout als Mazout Ultra, is bovendien van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u vele jaren lang zeker zijn van het rendement en de goede werking van uw verwarmingsinstallatie.

 

Tot slot is het bestellen van stookolie op Proxifuel een fluitje van een cent. U hoeft enkel maar het volgende te doen:

 

  • uw postnummer invoeren;
  • de hoeveelheid en de kwaliteit van de gewenste stookolie kiezen;
  • aanmelden op uw account of een account aanmaken;
  • uw bestelling bevestigen.

 

Waarom profiteert u niet van het mooie weer om online mazout te bestellen en de kwaliteit van de dienstverlening van Proxifuel te ervaren?

 

 

Lees ook:

Waarom uw ketel onderhouden in de zomer?

Plaats uw stookoliebestelling voor de zomer