shopping cart blue.png (1)

Online stookolie bestellen

21 december 2020
Weet u dat u online stookolie kunt bestellen? ProxiFuel legt u uit hoe u eenvoudig en veilig uw bestelling kunt plaatsen.

Vandaag kunt u op internet haast alles kopen. Dat geldt ook voor stookolie. Sommige leveranciers bieden u de mogelijkheid om uw stookolie veilig via een website te bestellen. Wat zijn de voordelen van dergelijke wijze en hoe dient u te werk te gaan? We leggen het voor u uit.

 

Voordelen van online stookolie bestellen

 

Online stookolie bestellen heeft verschillende voordelen.

 

Eerst en vooral kunt u de huidige stookolieprijs bekijken en het bedrag van uw factuur simuleren.

 

Bovendien kunt u uw bestelling op elk gewenst moment plaatsen. Telefoneren is niet nodig: u kunt de klok rond uw aanvraag doen via uw computer, tablet of smartphone.

 

Tot slot kunt u uw stookoliebestelling meteen online betalen. Op ProxiFuel.be kunt u veilig een bestelling plaatsen.

 

Hoe kunt u online stookolie bestellen?

 

ProxiFuel.be biedt u de mogelijkheid om uw stookolie snel online te bestellen.

 

Het enige wat u moet doen, is surfen naar www.proxifuel.be/nl, uw postcode ingeven onder het woord 'Mazout' en op 'Bestellen' klikken.

 

Vervolgens verschijnt er een nieuwe pagina waarop u de kwaliteit van de stookolie – Total Mazout Ultra of gewone mazout, al dan niet gecompenseerd – kunt kiezen, evenals de gewenste hoeveelheid. U ziet meteen de prijs van uw levering.

Nadat u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op 'Bestellen'.

 

Er wordt u gevraagd om een account aan te maken. Dat kunt u eenvoudig doen. Geef uw e-mailadres en een wachtwoord in en klik op 'Registreren en doorgaan'.

 

Vervolgens kunt u kiezen om uw mazoutaankoop te compenseren, m.a.w. om de uitgestoten broeikasgassen van uw verbruik te compenseren. U kunt ook beslissen of u antivries wilt toevoegen aan uw stookoliebestelling. Klik nadien op 'Volgende'. Geef uw gegevens in en klik opnieuw op 'Volgende'. Voer vervolgens de noodzakelijke gegevens over uw tank in. In de volgende stap kiest u uw betaalmethode. ProxiFuel biedt u verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt uw bestelling online betalen, via overschrijving voor de levering of op het moment van de levering, via Bancontact aan de chauffeur.

 

Goed om te weten

U dient de gegevens slechts één keer in te geven. Ze worden onthouden voor uw volgende bestellingen.

 

Vink de vakjes aan om te bevestigen dat uw tank de nodige capaciteit heeft voor uw bestelling, om nieuwsbrieven te ontvangen als u dat wenst en om de algemene verkoopsvoorwaarden te aanvaarden. Klik vervolgens op 'Uw bestelling bevestigen'.

 

Het dichtstbijzijnde ProxiFuel-filiaal zal vervolgens contact met u opnemen om een tijdstip voor de levering van uw bestelling vast te leggen. Meer is het niet!

 

Neem contact met ons op als u vragen hebt

 

Lukt het niet meteen om uw stookolie online te bestellen of wilt u meer informatie over de aankoop van stookolie via het internet? Neem zeker eens een kijkje tussen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Lees ook:

Hoe kiest u uw stookolieleverancier?

Stookolielevering in de winter, waar moet ik op letten?